Lunch

V.33

Måndag

- Pannbiff med löksymfoni, rårörda lingon, saltgurka och potatispure.
- Sprödbakad torskfile med skagenröra, smörkokta ärtor, citron och kokt potatis.
- Pasta penne med kebabkött, jalapenos, paprika, tomat,vitlök, grädde och jalapenocreme.

Tisdag

- Raggmunk med sekt fläsk och rårörda lingon.
- Ångad laxfile på spenatbädd med dijonhollandaise, handskalade räkor, citron och kokt potatis.
- Prinskorv med gräddstuvad spenat, dijonsenap och kokt potatis.
- Spaghetti bolognese med färskriven grana padano och roucola.

Onsdag

- Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispure.
- Vitvinspocherad rödspättaroullad med babyspenat, räkor, vitvinssås, rostade pumpakärnor och kokt potatis.
- Speghetti carbonara med färskriven grana padano och roucola.

Torsdag

- Bouef bourguignon (fransk högrevsgryta med schalottenlök,bacon,champinjoner,morötter och rödvin,) serveras med potatispure, saltgurka och färska örter.
- Pankopanerad strömming marinerad med cremefraich, dijonsenap, rödlök och örter, serveras med potatispure, rårörda lingon, picklad rödlök, citron och brynt smör.
- Dagens pasta.

Fredag

 - Kolgrillad vitlöksmarinerad fläsknoisette med grillad majs, tomatconcasse, bearnaisesås och timjanrostad klyftpotatis.
- Lenrimmad laxfile med dillstuvad potatis, gröna ärtor, och citron.
- Dagens pasta.

Veckans sallad

- Räksallad med handskalade räkor, avocado, kokt ägg och rhode islanddressing.

Veckans vegetariska

- Halloumi och rödbetsbiffar med guaccamole, picklad rödkål, chevre-honungsyoghurt, rostade pumpakärnor och saffransris.