Lunch

V.8

Måndag

- Dansk skomakarlåda ( pannbiff, stekt lök, bacon, rödvinssås och potatispure.
- Räkgratinerad kungsflundrafile på spenatbädd med hummersås, citron och potatispure.
- Pasta med strimlad ryggbiff , champinjoner, vitlök, ajvar, grädde svartpeppar och färskriven parmesan.

Tisdag

- Schnitzel med anjovis, kapris, gröna ärtor, citron , rödvinssås och klyftpotatis.
- Ugnsbakad lättrimmad koljarygg med räkor, färskriven pepparrot, brynt smör och kokt potatis.
- Dagens pasta.

Onsdag

- Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispure.
- Vitvinspocherad rödspättaroullad fylld med lax och färskost samt grälökssås och potatispure.
- Dagens pasta.

Torsdag

- Ungersk högrevsgulasch med paprika, vitkål och smörbönor samt potatispure och ört-vitlökscreme.
- Panerad flundrafile med remouladsås, citron, gröna ärtor och kokt potatis.
- Dagens pasta.

Fredag

- Chilibakad grisrygg med krämig potatisgratäng, rödvinssås och baconlindad tomat.
- Saffransdoftande fisk och skaldjurssoppa med tomat, juliennegrönsaker, friterade bläckfiskringar och örtaioli.

Veckans sallad

- Cesarsallad med kycklingfile, knaperstekt bacon, brödkrutonger och hyvlad parmesan.

Veckans vegetariska

- Orientaliska grönsaksbiffar med smak av spiskummin och chilli samt kryddig tomatsås, bulgur och chilli-honung-tahinayoughurt.