Lunch

V.15

Måndag

- Köttbullar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och potatispure.
- Panerad flundrafile med skagenröra, gröna ärtor, citron och kokt potatis.
- Dagens pasta.

Tisdag

- Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
- Isterband med dillstuvad potatis, rödbetor och dijionsenap.
- Ugnsbakad lättrimmad koljarygg med handskalade räkor, färskriven pepparrot, brynt smör och kokt potatis.
- Dagens pasta.

Onsdag

- Kycklinggryta med curry, paprika, sweetchilli, champinjoner och basmatiris toppas med banan och jordnötter.
- Halstrad havsabborre med smörstekt spenat, rödbet och ramslökssmör, citron och kokt potatis.
- Dagens pasta.

Torsdag

- Ört och vitlöksbakad grisrygg med tryffelrödvinssås, baconlindad tomat och krämig potatisgratäng.
- Lax och silltallrik ( 3 sorters sill, kallröktrökt lax,varmrökt lax räkor, ägg, gräddfil, gräslök västerbottenost och kokt potatis.)
- Dagens pasta.

Fredag

- Stängt för lunch. Trevlig påsk.

Veckans sallad

- Räksallad med handskalade räkor, avocado, kokt ägg och rhode islanddressing.

Veckans vegetariska

- Ugnsbakad fetaostgratinerad oubergine med paprikasås , tzatziki och saffransris.