Lunch

V.46

Måndag

- Biff ala Lindström med rödvinssås, dillsmör, haricotes verts och klyftpotatis.
- Pocherad kungsflundrafile med ägg-dill-kaviarsås, citron och kokt potatis. 
- Dagens pasta.

Tisdag

- Schnitzel med ansjovis,kapris,citron,rödvinssås och råstekt potatis. 
- Ugnsbakad lättrimmad koljarygg med hackat ägg, matjesill, gräslök, brynt smör och kokt potatis. 
- Dagens pasta.

Onsdag

- Wallenbergare med gräddsås, pressgurka, svart vinbärs gelé och potatispure. 
 - Dagens pasta.

Torsdag

- Honungsglacerade revbensspjäll med äppelmos, rödkål, gräddsås och kokt potatis. 
- Panerad flundrafile med tartarsås, mynta-grönärtspure, citron och kokt potatis.
 - Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med rårörda jordgubbar och grädde.
 - Dagens pasta.

Fredag

- Helstekt fläskytterfile ala Oscar ( bearnaisesås, tryffelrödvinssås, sparris och crabfish,) med pommes frites. 
- Saffransdoftande fisk och skaldjurssoppa med tomat, juliennegrönsaker, vitlökskrutonger och örtaioli. 
- Dagens pasta

Veckans sallad

- Cesarsallad med knaperstekt bacon, brödkrutonger och hyvlad parmesan.

Veckans vegetariska

- Asiatisk grönsaksgryta med röd curry, kokosmjölk, citrongräs, chilli, koriander och basmatiris.