Lunch

V.48

Måndag

Kalvfärslimpa med kantarellsås, pressgurka, svartvinbärsgele och potatispure.
- Smörstekt havsabborre med gräddkokt spenat, rödbetssmör, citron och kokt potatis.
- Spaghetti med chiligrillade drumsticks, tomatsås, färskriven parmesan och ruccola.

Tisdag

- Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
- Ugnsbakad lättrimmad koljarygg med hackat ägg, anjovis, gräslök, brynt smör och kokt potatis.
- Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis. - Dagens pasta.

Onsdag

- Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispure.
- Tomat-sparris och parmesangratinerad kungsflundrafile med gräslökssås, citron, spenat och potatispure.
- Grillat isterband med dillstuvad potatis, rödbetor och dijonsenap. - Dagens pasta.

Torsdag

- Kokt rimmad oxbringa med rödvinssås, picklad rödlök, färskriven pepparrot, rostat äpple och potatispure.
- Pankopanerad rödspättafile med kall västkuströra , ärtor, citron och kokt potatis.
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med grädde och rårörda hallon.
- Dagens pasta.

Fredag

- Paddelcentrets pulledpork burger med jalapenomajjo, tomat, picklad rödlök och pommes frites.
- Krämig fisk och skaldjurssoppa med saffran, stjärnanis, grönsaker och örtaioli.
- Dagens pasta.

Veckans sallad

- Grekisk sallad med fetaost, kalamataoliver, picklad rödlök, tzatziki och oregano-vitlöksolja

Veckans vegetariska

- Krämig kantarellrisotto med morötter, sojabönor, färskriven parmesan och rucola.