Lunch

V.3

Måndag

- Köttbullar med gräddsås,pressgurka, rårörda lingon och potatispure.
- Ugnsbakad lättrimmad koljarygg med hackat ägg, räkor, färskriven pepparrot, brynt smör och kokt potatis.
- Pasta linguine ala Carbonara med färskriven parmesan och rucola.

Tisdag

- Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
- Korvsaute stroganoff på kryddiga chorizoz samt basmatiris och vitlökscreme.
- Dill-parmesan och räkgratinerad gösfile på spenatbädd med vitvinssås, citron och kokt potatis.
- Dagens pasta.

Onsdag

- Wallenbergare med gröna ärtor, rårörda lingon skirat smör och potatispure.
-  Dagens pasta.

Torsdag

- Boeuf bourguignon ( fransk köttgryta på högrev, bacon, champinjoner, morötter och rödvin,) med saltgurka, färska örter och potatispure.
- Pankopanerad flundrafile med skagenröra, gröna ärtor, citron och kokt potatis.
- Dagens pasta.

Fredag

- Vitlöksbakad grisrygg med chilibearnaise, tomatconcasse och timjanrostad klyftpotatis.
- Saffransdoftande fisk och skaldjurssoppa med juliennegrönsaker, friterade bläckfiskringar och örtaioli.
- Dagens pasta.

Veckans sallad

-  Ljummen kycklingsallad med avocado, picklad rödlök, chiliflakes och krämig currydressing.

Veckans vegetariska

- - Pasta linguine med aubergine,champinjoner, chilli och vitlök i len tomatsås samt färskriven parmesan och babyspenat.