Lunch

V.23

Måndag

- Köttbullar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och potatispure.
- Pankopanerad kungsflundrafile med curryremoulad, gröna ärtor, citron och färskpotatis.
- Dagens pasta.

Tisdag

- Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon. - Småländska isterband med dillstuvad potatis, rödbetor och dijonsenap.
- Ugnsbakad lättrimmad koljarygg med hackat ägg, anjovis, gräslök, brynt smör och färskpotatis.
- Dagens pasta

Onsdag

- Kryddiga rosepepparbiffar med paprikasås, fetaostcreme och rostad klyftpotatis.
- Kall inkokt laxfile med dillmajonäs, pressgurka, gröna ärtor, citron och färskpotatis.
- Dagens pasta.

Torsdag

- Coq au vin, ( fransk gryta med kycklingfile, schalottenlök, bacon, champinjoner, morötter och rödvin,) serveras med potatispure, saltgurka och färska örter.
- Halstrad havsabborre med smörstekt spenat, lime-chilli-ingefärssmör, citron och färskpotatis.
- Dagens pasta.

Fredag

- Kolgrillade chilli och vitlöksmarinerade grillspett med fläskfile, chorizoz och grönsaker samt chilibearnaise, tzatziki och pommes frites.
- Saffransdoftande fisk och skaldjurssoppa med tomat, stjärnanis, juliennegrönsaker och örtaioli.
- Dagens pasta.

Veckans sallad

- Cesarsallad med kycklingfile, knaperstekt bacon, brödkrutonger och hyvlad parmesan.

Veckans vegetariska

- Ugnsbakad paprika fylld med vegofärs, rödlök , oubergine och vitlök samt tomatsås, basmatiris och tzatziki.