Lunch

Måndag

- Helstekt grisrygg ala Oscar ( crabfish, bearnaisesås, tryffelrödvinssås, pommes frites)
- Ugnsbakad lättrimmad torskrygg med hackat ägg, ansjovis, gräslök, brynt smör citron och kokt potatis.
- Dagens pasta

Tisdag

 - Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
- Halstrad laxfjäril med murkelsås, gratinerad duchesspotatis ,citron och haricots verts.
- Het högrevschilli med bönor, paprika, chilli, basmatiris och vitlökscreme.
- Dagens pasta.

Onsdag

- Wallenbergare med kantarellsås,pressgurka, svart vinbärsgele och potatispure.
- Vitvinspocherad rödspättafile på spenatbädd med vitvinssås, handskalade räkor, rostade pinjenötter och kokt potatis.
- Dagens pasta.  

Torsdag

- Kokt rimmad oxbringa med rödvinssås, picklad rödlök, färskriven pepparrot, dijonsenap, smörstekt äpple, persilja och potatispure.
- Panerad flundrafile med curryremoulad, mynta-grönärtspure, citron och kokt potatis.
- Dagens pasta.

Fredag

- Chilli-vitlöksmarinerade grillspett med ryggbiff , heta chorizoz ,paprika, bearnaisesås, ajvar och pommes frites.
- Saffransdoftande fisk och skaldjurssoppa med tomat ,juliennegrönsaker ,vitlökskrutonger och örtaioli.
- Dagens pasta.

Veckans GI

-

Veckans vegetariska

- Het bönsalsa med gräddfil, guacamole, salsasås och tortillabröd. 

Veckans sallad

- Paddelcentrets biffsallad med chilli, koriander, sockerärter, coktailtomater, rödlök och vitlök -balsamicovinegrette.