Lunch

V.21

Måndag

- Picata Milanaise ( parmesanpanerad fläsknoisette) med tomatsås och basmatiris.
 - Ugnsbakad lättrimmad torskrygg med handskalade räkor, hackat ägg, dill, brynt smör, citron och färskpotatis.
- Dagens pasta.

Tisdag

- Pulled pork burgare med dijonmajjo, picklad rödlök, saltgurka, tomat och pommes frites.
- Halstrad laxfjäril på spenatbädd med kapris-anjovissmör, citron och färskpotatis.
- Dagens pasta

Onsdag

- Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispure. 
- Dagens pasta.

Torsdag

- Grillade kycklingspett med smak av spiskummin, vitlök och chilli, samt ratatouille, vitlökscreme och basmatiris.
- Pankopanerad torskfilé med västkuströra, mynta-grönärtspure, citron och färskpotatis.
- Dagens pasta.

Fredag

- Helstekt ryggbiff med chilibearnaise, tryffelrödvinssås, karameliserad lök och pommes frites.
- Moule frites med aioli. ( Färska blåmusslor kokta med vitt vin, vitlök, grädde och persilja. )
- Dagens pasta.

Veckans GI

-

Veckans vegetariska

- Het bönsalsa med gräddfil, guacamole, salsasås och tortillabröd. 

Veckans sallad

- Ljummen biffsallad med chilli, koriander och vitlök.