Lunch

Måndag

- Heta fetaostspäckade köttfärsspett med tzatziki, tomatsås och basmatiris.
- Ugnsbakad lättrimmad torskrygg med hackat ägg, anjovis, gräslök,brynt smör citron och kokt potatis.
- Dagens pasta.

Tisdag

- Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
- Ångad laxfile på spenatbädd med laxromshollandaise, juliennegrönsaker, citron och kokt potatis.
- Het kebabgryta med vitlök,paprika, jalapeños, tomat, vitlökscreme och basmatiris.
- Dagens pasta.

Onsdag

- Wallenbergare med skirtat smör,gröna ärtor,rårörda lingon och potatispure.
- Vitvinspocherad rödspättaroullad fylld med spenat och laxmousse samt gräslökssås, räkor, citron och potatispure.
- Dagenspasta.

Torsdag

- Nattbakad högrevsstek med kokta grönsaker, svartvinbärsgele, cognacsgräddsås och kokt potatis.
- Smörstekt uerfile med stekt spenat, honungsbakade färska rödbetor,rostade pinjenötter, vitvinssås, citron och kokt potatis.
- Dagens pasta.

Fredag

- Chilibakad grisrygg med ört-vitlökssmör, rödvinssås, grillad majs och pommesfrites. 
- Krämig saffransdoftande fisk och skaldjurssoppa med grönsaker,tomat och örtaioli.
- Dagens pasta.

Veckans GI

-

Veckans vegetariska

-  Karljohansvamp fyllda tortelonis med örtig tomatsås, färskriven parmesan och ruccola.

Veckans sallad

-  Sallad med ljummen pulled pork, sockerärtor, coktailtomat, picklad rödlök och dijonsenapsdressing.