Lunch

Måndag

- Ugnsbakad lättrimmad torskrygg med handskalade räkor, färskriven pepparrot, brynt smör & kokt potatis
- Schnitzel med ansjovis, kapris, ärtor, citron, rödvinssås & rostad klyftpotatis
- Pasta med kyckling och champinjoner i krämig limesås, med sweet chili, paprika & ruccola

Tisdag

- Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
- Biff sauté stroganoff med basmatiris samt ört- & vitlökskräm
- Ångad laxfilé på spenatbädd med basilikahollandaise, juliennegrönsaker & kokt potatis
- Dagens pasta

Onsdag

- Wallenbergare med skirat smör, ärtor, rårörda lingon & potatispuré
- Räkfärserad rödspättafilé med hummersås, smörstekt spenat, citron & kokt potatis
- Dagens pasta

Torsdag

- Boeuf Bourguignon med potatispuré, saltgurka & färska örter
- Panerad torskfilé med skagenröra, gröna ärtor, citron & kokt potatis
- Dagens pasta

Fredag

- Cevapcici med hackad rå lök, ajvar, gräddfil & röstipotatis
- Saffransdoftande fisk- & skaldjursgryta med grönsaker, basmatiris & örtaioli
- Dagens pasta

Veckans GI

-

Veckans vegetariska

- Vegetarisk saffransrisotto med kantareller, färsk sparris, salladslök & parmesan

Veckans sallad

- Räksallad med handskalade räkor, avokado, kokt ägg & rhode island-dressing