Lunch

V.26

Måndag

- Färskostfylld fläskytterfile med rödvinssås, tärnad råstekt potatis och vitlöksfrästa haricots verts.
- Ugnsbakad lättrimmad torskrygg med handskalade räkor, färskriven pepparrot, citron, brynt smör och färskpotatis.
- Dagens pasta.

Tisdag

- Fetaost späckade heta lammfärsspett med rostad klyftpotatis, kryddig paprikasås och myntayoughurt.
- Panerad rödspättafile med skagenröra, citron och färskpotatis.
- Dagens pasta.

Onsdag

- Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor , rårörda lingon och potatispure.
- Vitvinspocherad kungsflundrafile på spenatbädd med hummersås, kräftstjärtar, citron och potatispure. 
- Dagens pasta.

Torsdag

- BBQ grillade babyback ribs med grillad majs, coleslaw, chilibearnaise och pommes frites.
- Ört-lök-senapsfylld strömming med brynt smör, rårörda lingon, picklad rödlök, citron och potatispure. 
- Dagens pasta.

Fredag

- Kolgrillade grillspett med ryggbiff, färska heta chorizoz och grönsaker samt tomatconcasse, bearnaisesås och pommes frites.
- Skärgårdsgrta med bla torskrygg, blåmusslor, scampi, lax, dill, färsk sparris och saffransaioli. 

Veckans GI

-

Veckans vegetariska

- Falafel med couscous, tomatsås och chevre-chilli-honungscreme.

Veckans sallad

- Sallad med varmrökt lax, handskalade räkor, jordgubbar och örtdressing.